2008-03-22

PÅSK!

Jahopp så var det redan påsk då. Idag långfredagen har jag förberett all mat inför imorron. Näe inte riktigt. I morron ska jag göra en potatisgratäng och steka fläskfilé. Men förutom det så är allt redan fixat idag. Vi ska käka påskbuffé som vi brukar och ha som basrätt stekt fläskfilé o potatisgratäng. De mjölkallergiska blir det nog hasselbackspotatis till. Eller så blir det som vanligt att stoffe vill ha sitt mos o då får han det.
Peter ska för en gångs skull vara ledig imorron på påskafton. Han brukar nästan alltid jobba då. Han jobbade dubbelskift idag mot att vara helt ledig imorron. Ska bli skönt att vi kan ha en trevlig middag tillsammans.
Inte för att jag avskyr när han jobbar på storhelger. Eftersom han gjort det i så många år...få se nu jo han har ju jobbat skift i över 20 år och jobbat just så här att han jobbar storhelger också ja det måste ju vara bortåt 10 år allafall. Man lär sig att leva med det. Jag gör likadant för barnen oavsett om peter jobbar eller inte. De ska ju inte känna av nån skillnad,men självklart är det trevligare när alla kan vara tillsammans.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter trevligt att ni har äta i hop i dag. :) Ha en underbar dag. Hoppas ni är krya och friska nu. :)