2009-09-25

blev uppringd....

idag av en person som undrade om jag hade nån kattunge efter mizzan just nu. Näe det har vi ju inte. En person som fått överta en av kattungarna från första kullen eftersom ägaren inte kunde ha kvar katten. Separation, ung tjej osv...
Så de här var ändå nästan släkt. Kul att få lite info om hur det gått. Han var så nöjd med denna lilla missen, och undrade så om vi inte hade en ny på gång. Men det har vi ju inte. Allafall så hade denna lilla krabaten blivit överkörd för 1 vecka sen och de ville ha en ny nu. Fagersta bor de i o det är en bra bit från oss. Han ville kolla med oss först o var så nöjd med denna katten. Ja med de som vi har kontakt med är det ingen som inte varit nöjd med de här. Otroligt bra temperament har de. Kul att få veta hur det går för katterna som är som ens små barn. Även om det ibland blir olyckor så här. Det är ju alltid tråkigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad hemskt. Vilken katt var det? Sorgligt, men det betyder ju iallafall att den har fått vara ute och inte varit innekatt. Då var det nog en lycklig katt. Mizzan har ju barnbarn som är lev. klara om två veckor, om dom skulle vilja ha en av dom tänkte jag?