2007-06-15

mek med huset...

Peter har nu snart lackat klart evelinas golv. Han har lackat det 3 ggr o nu är det 1 gång kvar. Så imorron är planen att allt slipande på väggarna tar vid o har man tur kanske han kan hinna börja tapetsera i helgen. Det är ju så mycket skruvhål som ska spacklas o slipas innan tapetseringen börjar.
Men nu siktar vi på att inom en vecka kan evelina flytta ner till sitt nya rum. Så idag ska jag hämta banankartonger så hon kan börja packa allt utom det nödvändigaste.

Vi har haft storrengöring på vår altan med. Det är ett stort trädäck. Vi köpte terasstvätt o ena halvan skurade peter för hand. Och andra halvan la han på medlet o jag körde med en högtryckstvätt med terassgrej på. Blev urbra. Nu håller peter på att slipa bort ojämnheter o sen ska mängder med träolja på. Han byggde ju det här för några år sen peter men vi har väl inte varit supernoga med oljningen så det hade ju mörknat rätt rejält.
Och han har i veckan isolerat klart lekstugan och satt dit gipsskivor o faktiskt börjat spackla skruvhålen med. Så denna veckan har vi hunnit med rätt mycket här.

Inga kommentarer: