2008-04-07

mycket bilmek blir det...

Nu har det varit mycket bilmekande här ett tag. Sebbe har ordnat skärmkanten på forden så nu är den så fin så. Det är inte klokt vad duktig du är på att svetslaga o rostlaga bilar sebbe! Jag är imponerad!
Sen har det trasslat med bromsarna i bak eller ja egentligen inte utan det som trasslat är att biltema inte har sakerna hemma. Bromsbackarna är bytta och ena hjulcylindern. Sen har vi väntat i en vecka nu på att de ska få hem hjulcylinder. Det är det enda vi väntar på nu för att kunna fortsätta med problemen. Efter det är det ju upphängning av tanken som ska fixas. Den var för dålig själva uppsättningen alltså. Och efter det återstår ju det här med CO-halten.
Peter har bytt tändstift åt sebbe i hans bil. De har kollat vad som behöver göras där inför den besiktningen.
Och lite småfix med bussen har peter också hunnit med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte hemskt tröttsamt med bilar som inte bara FUNKAR? *lipar åt dem allihop* Min koppling höll på att rasa i höstas och nu är det växellådan som tjorvar och bilmekhjälpen har svårt att synka sig med sin kompis och få det gjort. Och dessutom måste vi byta kamrem. *VILL inte* Jag vill ha en underhållsfri bil. Basta!

annorlunda mamman sa...

Jodu det är tröttsamt med bilar som inte funkar. Men man får ju laga de då så att de funkar igen:)
Klart det är skitjobbigt men det är bara att fixa o försöka tänka positivt. Kamrem bytte mannen min o sonen på sonens bil för några månader sen. Och de ska snart byta kamrem på bussen våran. Inte för att vi vet att den på bussen är dålig utan för att det ska underhållas. Jo en underhållsfri bil vore bra.
/ingrid

Anonym sa...

åh önskar att jag kunde lämna in vår bil och få den lite översedd..Skönt att de kan laga så att bilarna funkar igen. Att ha en bil som inte funkar ordentligt är mycket frustrerande.
kram J