2010-03-20

nu har vi genomlidit andra förmiddagsveckan. Jobbigt är vad det är med detta jämfört med hur peters skiftande såg ut förut. Han gillar det inte och ja man får ju göra det bästa av situationen liksom. Utbildning på hab i örebro igårkväll(läs torsdag), som var en mycket bra o intressant kurs. Möten i skolan och ständiga telefonsamtalet till tillagningsköket. Stoffe vill inte äta bacon längre i skolan o när det är det i lådan då äter han inte ens sin potatis. Tacksam att vi har en sån bra person med stoffe som inte tvingar i honom ändå utan som inser att ok idag var det så här, då får han äta sin sallad. Det är nåt jag gillar mycket att den här förståelsen finns eftersom matvägran är så lätt att den blir bestående. Och som förstår att ok då ger vi honom nåt matigare hemma sen.
Nu idag fick de köttgryta som de andra barnen, dock allergianpassad. De som lagar maten gör ändå sitt yttersta för att C och I ska ha det bra matmässigt. Även om det hela tiden är utmaningar att tillaga mat utifrån en så snäv kost.

Vi kommer ha möten varje vecka nu ett tag framöver för att det ställer ju till lite nu med tanke på att man ska göra nationella prov i trean.

1 kommentar:

Nina sa...

Vilket himlans pyssel.. Svårt att sätta sig in i vilket jobb det innebär med maten och så stora allergier.
Skönt att några har förståelse iaf.
Kramar om!
Nina