2009-01-30

FREDAG!

och här verkligen älskar vi fredagar. Det är så skönt för då kan man få lite sovmorron under helgen. Slipper allt med skolan. Ja tro inte att vi hatar skolan. MEN med handikappade barn så är det så mycket som ska flyta på under skolveckorna. Man ska komma ihåg att ta med glutenfritt bröd till skolan, dryck till stoffe o iza och pytsa på när potatismoset är slut och annat som tar slut. Och framförallt allting runt stoffes skolgång. Men vi har en underbar o jättebra skola ändå. Vi tycker att vi verkligen belönats med ja det måtte vara sveriges bästa människor alltså. Karo, Eva och Inger....ni är underbara! Och för de som inte vet så är Karo och Inger stoffes assistenter och Eva är klassläraren.
Trots detta behöver vi helgen för att hämta kraft o komma igen inför måndagen.
Idag har dagen bestått i att sista katten flyttat till Maria i Linköping. Ledarskapskurs och det är väl sådär att åka på hundkurs en fredagkväll. Men vi har så kul på kursen så det är allt bra roligt ändå. Och som vanligt så kommer L. med så bra kunskap och det blir nya "aha-moments".
Nu ikväll har jag bakat bröd åt oss. Man måste passa på när stoffe o iza sover som inte tål gluten. Tjejerna har varit ute o partat ikväll. Hoppas du har riktigt roligt Eve!
Nu ska vi ha en riktigt go helg. Sen att peter jobbar natt hela helgen, ja det är en annan sak.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!!!
Så kul att höra av dig! Tänkt på dig många gånger ska du veta!
Jisses vad alla dina barn blivit stora & vad Evelina är lik dig!
Stora , många & långa kramar från Marika

annorlunda mamman sa...

du kanske menar jennifer? Det var jennifer på bilden nyss och evelina då får man nog bläddra rätt långt bort bland bilderna.
/ingrid