2007-07-22

lördagen....

igår så hade stoffe tappat bort sina glasögon. Det gick verkligen inte att hitta de. Ja allafall så var stoffe totalt hyperaktiv hela dagen. Högfrekventa ljud hela tiden(en del kanske skulle kalla det tics,jag väljer att kalla det högfrekventa ljud).
Vi hade ju såklart fullt upp igår också då han hade tappat bort glasögonen.
Izabelle grät o skrek massor. Först framåt kvällen när hon kunde beskriva vad det var. Då hade hon så ont av sin ledvärk så hon satt o grät.

Jennifer o evelina satt o pysslade med smyckestillverkning ihop med iza. Härligt nu när det är sommar så de kunde ta ett bord o sitta ute.
Men annars så grät hon mest hela dan,det som gör mig mest arg är att ingen läkare velat kolla upp det här ordentligt trots att hon har så hemskt ont.

Och så stoffe då som var totalextrem igår....då kom man att tänka på att förr då var ju varje minut sån här innan han fick sina glasögon.
Sent på kvällen hittades glasögonen men ena glaset var borta. Tack o lov hittade peter det i morse o kunde provisoriskt laga glasögonen.
Man blir lite av glasögontekniker eftersom han har sönder sina så ofta.

Idag har det varit något bättre med stoffe men inte mycket. Och likaså izabelle. Men ont har hon fortfarande. Tack o lov har vi ju fått medicin som hon får ta när det är som värst.

Inga kommentarer: