2009-03-25

badrumsdörr o massa skolarbeten....

Idag var så dagen när äntligen badrumsdörren här nere skulle på plats. Ja vi har ju haft badrumsdörr....en gammal sliten sak med knäpp låsning på insidan. Så på em idag och ikväll satte de dit den. Åh så skönt en snygg toadörr o med normal låsning. Vilken grej alltså!
Och eve o jag fortsätter med skolarbetena. Just nu är det 17 arbeten som ska in. Så vi vet definitivt vad vi måste syssla med den närmaste tiden. Man blir rätt matt bara man tänker på det. Idag fick izabelle sin nya madrass. Hon fick ju våningssäng för ett tag sen men madrassen var dålig så idag köpte jag en ny åt henne. Gissa om lyckan var total när vi tillsammans bäddade iordning där. Hon var så nöjd så när hon kunde lägga sig i den sängen. Nu är klockan 00.56 och jag o evelina blev klara med hennes stora mjölk o nöt arbete för 10 minuter sen. Nu sitter vi båda här i soffan och är ganska så trötta o sluta i både kropp och själ. Dags att ladda batterierna för att orka med ännu en dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

i jobbar & sliter som vanligt hemma hos er!! Ni är fantastiska som orkar tycker jag!!! Hela eran familja ska ha MASSOR av guldmedaljer!!!

Julia mår bra idag, hon är damm & kvalster allergiker. Kul? INTE, men vi hoppas det ska hjälpa lilla fröken lite.
Kramar till er alla!!!
Marika

annorlunda mamman sa...

Tack för de fina orden marika. Även om det känns lite...för mycket.
Så trist med såna allergier på hundarna.
Kram till er också
/ingrid