2009-03-08

rockad bland möbler o rum

idag har vi tatt tag ordentligt i vår rockad bland rum o möbler här.
Från evelinas rum tog vi hennes säng upp till jennifers rum. Och från jennifers rum in med hennes våningssäng in i stoffe o iza´s rum. Och från stoffe o iza´s rum åkte ju växasängarna ut. Nu gick det inte riktigt sådär smidigt då....för trångt och ont om plats är det, så det blev en salig röra under tiden. Våningssängen var ju tvunget att plockas isär innan peter kunde ta in den i deras rum. Och ut med växasängarna. Och sen var det tvunget att göras lite pyssel med sängen för att få den att passa. Jennifers rum blev så luftigt med en vanlig säng där. Och vi satte upp hennes stereo på väggen. Så himla bra blev det därinne.
Stoffe somnade nästan bums när han la sig även om han var rörig innan. Och stoffe o iza har enats om vem som ska sova uppe o nere. Iza ska sova uppe med draperi för så hon får ett mysigt krypin. Och stoffe ska sova nere. Så nu står växasängarna ute i garaget i väntan på utannonsering och försäljning av de.
Imorron ska vi ta tag i det mesta som är kvar i evelinas rum. Lite flyttande bland hyllorna där. Och sen när allt det är klart....först då kan vi ta tag i att göra ordning arbetsrummet. Men den här dagen är peter o jag mer än nöjda med.
Ja stoffe,iza o jennifer var ju på bio också. Och det de ville veta då när jag kom o hämtade de var "är sängen färdig" (stoffes ord)
Och här hemma hade de sagt till peter "åh det var värsta mysiga!"
Gott betyg från våra 2 minsta stjärnor...stoffe o iza.

Inga kommentarer: