2007-10-24

hyposens...

idag var vi på hyposens igen. De ökade dosen gräs 0.6 till 0.8. En ökning som gjorde att jennifer inte alls mått bra.
Huvudvärk,yr,blek o mådde otroligt dåligt 1 timme efter sprutorna. Hon tog extra allergimedicin då men det hjälpte inte mycket. Så väl hemma här la hon sig rätt snart. Och imorron blir hon hemma från skolan och vilar.
Blir till att ställa in sjukgymnastikbesöket då på em.

Att de ökar björkdosen verkar gå rätt bra. Den har de varit uppe på 0.8 förut men låg alltså kvar på samma dos nu. Men detta med gräs verkar segt. Hon har ju mest haft besvär av björk,gräsallergin har liksom aldrig varit så tydlig.

Hon blir så trött o mår så dåligt våran tappra jennifer.
Det är hemskt att se sitt barn lida så. Man får hela tiden intala sig att det ska ju bli bättre med hennes pollenallergi. Och det kommer det säkert bli också så småningom. Nu ska vi tillbaka om 4 veckor igen. Annars skulle det varit om 8 veckor men jaja bara det blir bra för Effie så.

1 kommentar:

Anonym sa...

oj vilka många mil i bil ni har den här veckan. På ett sätt får man se det positivt och tänka att det förhoppningsvis blir bra i slutändan när doserna blivit rätt och allt, men åh vad det är jobbigt att fara fram och tillbaka, speciellt till sjukhus.
Det Är jobbigt att se sina små inte må bra. Man lider ju med dem. Tar medicinen bort alla symptom men hon får lite andra eller vad är det som händer?

Hoppas att det blir lite lugnare nästa vecka.
kram