2007-11-25

kamremsbyte....

jaha nu har peter lagat volvon. Häromdan upptäckte han att det var kamremmen som var av. Och det värsta med det är att har den gått av då får man inte starta bilen för då går hela motorn sönder. Idag fick han hjälp av sebben. De bytte kamremmen och volvon startade på en gång. Helt otroligt. Dock upptäckte de nåt nytt,halvljuset funkar inte. Utan antingen inget ljus eller helljus. Men jag tror att det där fixar peter snart. Sebbe blev såklart glad...nu har han en bil igen.
Häromdan sa jennifer "pappa borde ha blivit bilmekaniker istället fast egentligen han jobbar ju halvtid som det här hemma.....allafall nu"
En fin kommentar. Peter är otroligt duktig med bilar för att vara helt självlärd. Laga rost kan han inte...alltså svetsa men det kan ju sebbe. Men det peter inte grejar med bilar ja det är nog inte värt att lagas. Han har tidigare i veckan bytt både bensinfilter och bensinpump på den gamla volvon. För att han trodde att det var det felet men man får se det så här nu fick sebben lite extra vinterservice på sin bil.

Inga kommentarer: