2007-11-05

nya bud...

blev det framåt kvällningen om bilen. Peter pratade både med chrysler och med adamsky här(proffs på AC), antingen får man köpa en begagnad kompressor om man får tag i en....eller så får man frånkoppla den på nåt vis med en kortare fläktrem. Ska gå enligt adamsky. Chrysler sa att ja det borde kanske gå.
Nu ska han försöka få tag i en sådan på skroten i första hand. Hos firman här ovanför kostar en renoverad sådan 5000 kr. Hm inte så himla kul o så kommer ju arbetskostnad på det. Det är ju inte direkt rätt i tid nu när det är jul snart o allting.
Ja det dröjer ju inte så himla länge så är ju julen här.
Och med full renovering i huset dessutom.

I värsta fall får vi ställa av bilen men det är ju sistahandsalternativet eftersom detta verkligen är en bil som är bra både för mig o stoffe. För mina leder är den underbar att åka i och för stoffe är den lika bra för att den är så rymlig.
Det är verkligen hemskt att ha ont i lederna o så ska man baxa sig in o ur en vanlig personbil. Nu är det ju så att bilen är ju från -95 så man vill ju inte lägga ut några jättesummor i lagning på den heller.
Vi har ju en buss också men det är så dålig komfort i den så det känns inte som nåt kul alternativ att behöva gå över till att bara använda den ett tag.

Inga kommentarer: