2007-04-28

stoffes nya stol...



Nu har äntligen stoffes nya stol kommit. Han hade ju en likadan hemma i höstas som han då vande in sig på i några månader innan jag o arbetsterapeuten tog den till skolan. Det är lättare att vänja in stoffe på nya saker hemma så därför gör vi på det sättet. Så en sån har han i skolan sen strax efter sportlovet. Sen skulle en ny beställas hem o den fick vi vänta på tills förra fredan. Sen kom G. hem från hab i onsdags o ställde in den exakt efter hur stoffe är. Den är stor o tar verkligen plats o man slår sig lätt på spaken som ni ser till höger i bild.
Den här han fick nu har t.om avtagbart sittunderlag som man kan tvätta i maskin. Smidigt! Och en nyckel baktill för att rätta till reglagen. Men den är väl inte så bra kanske för den tror ju stoffe att man ska slåss med. Hm....
Men denna är superfin,mycket finare än den första han hade. Ja inte mycket som skiljer de kanske men ändå. Den här har ju stoffe på grund av att han har en ryggskada. Så han måste alltid ha den både hemma o i skolan när han ska göra saker där han sitter vid bord eller vid dator.

Inga kommentarer: