2007-05-20

maj stressiga maj....

man kan undra varför det ska behöva vara så egentligen.
I maj händer typ ALLT!
Har man skolbarn är det extremt o har då dessa barn behov av extra struktur som stoffe t.ex ja då är maj mest bara en jobbig tid att ta sig igenom.
Den här veckan innebär inga undantag eller de närmsta veckorna för övrigt.
På tisdag nu så är det bondgårdbesök för stoffe o iza. Vi ska köra stoffe o iza dit.
På onsdag är det vårkul på skolan här. Den dan ska inte stoffe ens till skolan på grund av att det är så rörigt där den dan. Och på kvällen är det alltså vårkul. På fredag ska de besöka ett klassrum i skolan,som inte är det klassrum de ska ha till hösten.....hrmmm
Och detta samma vecka som så mycket annat inträffar. Man har släppt på strukturen så gympan i skolan är borttagen sen nån vecka. Och det mesta är väl bara rörigt nu.

Till veckan är det småstjärnorna i stoffe o izas klass. Samma kväll är det genrep inför rising star för izabelle.
Och 30 maj är det "rising star" här. Då ska både jennifer o iza uppträda där. Iza ska dansa och jennifer ska spela cello o det i samma låt. Då ska det fixas scenkläder till iza. 1 juni sen ja då är det skolresa till örebro för stoffe o iza. Vi följer med då o kör de dit eftersom stoffe inte klarar att åka buss.
OM han ens orkar med det här vet vi ju inte än.
Sen slutar de skolan den 5/6.
Vad som händer för jennifer vet jag inte så mycket om än. Evelina slutar också 5/6 men där är det väl inte så mycket konstigt.

Denna veckan nu är ju totalt hemsk ur stoffe-synpunkt.
Och för varje dag som närmar sig skolavslutningen släpper man lite mer på strukturen.

Inga kommentarer: