2007-05-02

pelle svanslös

ja ikväll var vi på genrepet av pelle svanslös på kungsteatern här. Jag,peter,stoffe,iza o jennifer. Det var en rolig pjäs med mycket värme o glädje o som manade till att man ska tänka mer på insidan än utsidan. För att kunna se teater med stoffe får man såklart förbereda han på det och sen gör vi så att vi sätter oss längst ned,på första raden. Då ser stoffe det han ska se och inte bara en massa huven i publiken. Förr då satte vi oss längst bak på såna grejer för man tänkte att man kunde smita ut lätt ifall det blev för jobbigt.
....Och för jobbigt blev det ALLTID då. Sen kom vi av en händelse på detta med att vi provar att sätta oss längst fram med han...vilket blev SUCCÉ.
Nu tränar vi såna här saker rätt mycket o har gjort länge o vi gör det för att vi ser att han har sån otrolig glädje av det. Nu är vi såklart en väldigt teater o musikintresserad familj.

Han skrattade o hade så kul. Jag o stoffe satt på raden längst fram o jennifer,iza o peter satt på raden ovanför. Han skrattade mest åt murre som pratade så strängt. På slutet kastade de grädde på varann(pelle o måns)....hm blev ju lite nervöst så det inte kom på stoffe. Det kom på min sko men det gör inget. Vi satt ju så nära skådespelarna. Stoffe är kraftigt mjölkallergisk o tål inte att få mjölkdroppar på sig.
Alla skådespelare utom en var barn o ungdomar från kulturskolan här.
Men att sitta i bilen hem o han kan prata om vad han gillade när han får frågor....det är UNDERBART!

För de som är nyfikna kika gärna på http://www.lyset.se/ och kolla på ung teater där finns mer info.

1 kommentar:

Eirene sa...

Vilket härligt inlägg! Jag gläds med er, smart att sitta längst fram :-)